Hei, og velkommen til Frisk Flora

Frisk Flora ble opprettet i mai 2012 og har siden det hatt som mål å inspirere og dele med andre om økologisk mat, helse og livsstil. Vi håper at vi kan påvirke andre til forandring i både kost og levemåte for å forbedre en verden preget av livsstilsykdomer!

Mitt navn er Ingebjørg Giil fra Florø og er gründer bak Frisk Flora. Jeg har i mange år bodd i Australia hvor jeg fikk øynene opp for både helse og økolgisk mat og effekten det hadde på en kropp sensitiv til sukker, melk og gluten. I mai 2012 flyttet jeg hjem med et ønske om å dele mine opplevelser og erfaringer med andre i Florø ved å tilby økologiske frukt & grønt kasser og en økologisk matbutikk. I mai 2014 kom min første sønn og siden det har hovedfokus vært på han og hans bror som kom høsten året etter.

Jeg vil fortsette å gjøre det jeg kan for å påvirke for forandring til det bedre hos de rundt meg og jobber med ulike hjertesaker innen matvalg, økologi og livsstil.

Derfor ønsker jeg nå å tilby på nytt økologiske frukt og grønt kasser i Florø, Førde og Eikefjord. Følg med på nettsiden og vår Facebook side for oppdateringer og nyheter!

Jeg håper dere ønsker å tilføre mer økologisk og ren mat i kosten deres noe som har gjort min kropp mye lettere, sterkere og friskere og ikke minst gitt mye mer energi!

Vennligst ta kontakt om du har noen spørsmål.

Ønsker deg et solrikt liv full av glede, latter og god mat som styrker kropp, sinn og sjel!

Med varm økohilsen,

Ingebjørg Giil

Frisk Flora

Frisk Flora sitt mål

Gjør økologisk frukt & grønt lettere tilgjengelig i Florø og inspirere og dele med andre om økologisk mat, helse og livsstil.