OM ØKOKASSEN

Frisk Flora Økokasse er et lokalt tilbud i Florø, Førde og Eikefjord i Sogn & Fjordane hvor vi ønsker å tilby et bredere utvalg av økologisk frukt & grønt.

Vi får økologisk sertifisert frukt & grønt fra Finnegarden på Voss. De gror ulike grønnsaker og bær selv, ellers henter de inn fra andre nærliggende økogårder i Norge. Importvarer kommer hovedsaklig fra Frankrike, Spania og Italia. De fleste tropiske frukter kommer fra Sør-Amerika.

HVORDAN FUNGERER DET?

Du kan velge mellom to kassestørrelser; medium og stor. En medium kasse passer til 1-2 personer og en stor 2-3 personer. Økokassen tilbyr både frukt & grønt, rene frukt og rene grønnsakskasser.

Økokassen blir levert til hjem til deg hver 14.dag på onsdager fra kl 16 eller du kan hente på hentestasjon. Blir det forandringer som forsinkelser fra leverandør el.l. får dere en e-post og oppdatering i Frisk Flora økokasse gruppen på Facebook. Du har selv ansvar for å sjekke oppdateringer.

Bestilling av Frisk Flora økokasse er en abonnementstjeneste uten binding. Du kan når som helst sette på pause eller avslutte om det ikke passer deg ved å kontakte oss innen fristen. Du finner mer om betingelsene her.

Abonnementet ditt betales for øyeblikket via Vipps og bankoverføring. PayPal og Klarna betaling kommer etterhvert. 

Bestilling av økokassene må være registrert hos Frisk Flora innen torsdag kl 00:00 uken før levering. Denne fristen er satt pga våres forpliktelser til leverandør. Du kan bestille din Frisk Flora økokasse her.

Les om betingelsene for bestillinger her.

Økokassene blir levert i trekasser direkte fra gård og disse kan du resirkulere eller bruke som ved i peisen din.

Du er hjertelig velkommen til å prøve en kasse og se om det passer for deg. Vi ser frem til å møte deg i døren eller ved hentestasjon :)

Med varm økohilsen,

Ingebjørg Giil

Frisk Flora